• Lorem ipsum

Kinderbedden

Toon:
Toon:

Kinderbedden

123kinderwinkel biedt de leukste licentie kinderbedden en matrassen tegen een verrassend lage prijs.
Of kinderen nu gek zijn op Disney Cars, Paw Patrol, Spiderman of juist Disney Princess; voor kinderen is het belangrijk dat ze een eigen plekje in huis hebben waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen geven, kunnen spelen en heerlijk kunnen slapen.  

Kinderbed kopen 

De overgang van ledikant naar een groot bed is vaak een hele grote stap voor kinderen; ze missen het veilige en beschutte gevoel van het kleine bed. Om dat gevoel toch te laten behouden hebben wij een grote collectie peuterbedden met uitvalbeveiliging. Omdat er ook peuters zijn die in hun slaap naar het voeteneind kruipen zijn de bedden lager dan een normaal eenpersoons zodat een val, mochten zij uit bed tuimelen, nooit hoog is. Deze bedden zijn te gebruiken tot ca 6 jaar en zijn er in diverse Disney, Nickelodeon en Marvel licenties. Bij alle licentie bedden zijn ook bijbehorende meubelen en toebehoren leverbaar om zo een echte thema kamer te maken. 

 

Matrassen

Voor kinderen is een goed matras net zo belangrijk als voor volwassenen. Daarom verkopen wij uitsluitend de beste kindermatrassen tegen een scherpe prijs. Deze zijn anti- allergisch voor kinderen die gevoelig zijn voor huisstofmijt. De tijk is afneembaar en uitwasbaar zodat bij een ongelukje snel verschoond kan worden. Het slaapcomfort van uw kindje staat bij ons voorop!

We hebben matrassen in de maten 60x120 (babymatras), 70x140 (peutermatras), 90x190 en 90x200 (eenpersoons matras) en de speciale Ecolux matras met een afgerond voeteneind; speciaal voor het Cars Piston Cup autobed. Een goed matras hoeft ook zeker niet duur te zijn.

 

Kussens en beddengoed:

Bekijk ook onze grote collectie beddengoed; we hebben ze te kust en te keur. Zo wordt slapen wel heel erg leuk!