• Vóór 15u besteld, direct verzonden
 • Gratis verzending v.a. €75,-
 • Wij leveren uit eigen voorraad

Kiyoh9.3Van de 2214+ Reviews


  Algemene voorwaarden

  Onze algemene voorwaarden 

  1. Toepasselijkheid
  1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van 123kinderwinkel, zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Deze Voorwaarden zullen door ons op verzoek worden toegezonden.
  1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.
  1.3 Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.
  1.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze Voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van 123kinderwinkel worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door 123kinderwinkel ingeschakelde tussenpersonen en andere derden. De overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door 123kinderwinkel. 123kinderwinkel is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteer of leverbaar is, deelt 123kinderwinkel dit binnen zeven (7) werkdagen na ontvangst van de bestelling.

  2. Prijzen/Aanbiedingen
  2.1 Alle aanbiedingen van 123kinderwinkel zijn vrijblijvend en 123kinderwinkel behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
  2.2 Alle prijzen zijn vermeld in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten en opties.

  3. Retourzendingen
  3.1 Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. Het door u reeds betaalde bedrag zal in dat geval binnen enkele dagen gerestitueerd worden. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat, ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking bij 123kinderwinkel worden afgeleverd. Dit conform de Wet Verkoop op Afstand. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Meubelen die gemonteerd zijn (geweest) én matrassen die uit de verpakking zijn gehaald, worden niet retour genomen.
  3.2 U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt u dit binnen 7 dagen melden per e-mail aan [email protected] onder vermelding van het en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. 123kinderwinkel zal het artikel vervangen of uw betaling ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen. 
  3.3 In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt 123kinderwinkel zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. 
  3.4 Indien u iets terug stuurt, volg dan deze stappen:
  • Stuur een e-mail naar [email protected] zodat wij uw zending verwachten.
  • Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.
  3.5 Er zal alleen worden teruggestort op de originele rekening, die ook werd gebruikt om de bestelling te betalen.
  3.6 Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

  4. Betalingen
  Betalingen geschieden altijd vooruit. Bestellingen kunnen tevens opgehaald worden bij 123kinderwinkel, Sprendlingenstraat 22, 5061KN te Oisterwijk. De betaling geschiedt dan contant bij het ophalen van de bestelling.

  5. Levering
  5.1 De door 123Kinderwinkel opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Reeds geïnde bedragen zullen in dat geval binnen 7 dagen door 123kinderwinkel worden teruggestort.
  5.2 Levering geschiedt op de begane grond tot uw voordeur (portiekdeur bij hoogbouw). Komt uw bestelling op pallet dan worden deze naast de vrachtwagen gelost. Wij bezorgen niet op de Wadden eilanden. U dient zelf zorg te dragen voor een afleveradres op het vaste land. Vervoer van het vaste land naar een Waddeneiland zijn voor rekening van de koper.
  5.3 Slaapkamers en meubelen worden ongemonteerd geleverd.
  5.4 De klant is zelf aansprakelijk om bij bestelling de juiste adresgegevens in te voeren voor een correcte aflevering.

  6. Eigendomsvoorbehoud
  De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan 123kinderwinkel verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

  7. Garantie
  De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt.
  Producten waar wij geen garantie op bieden:
    • Opblaasartikelen
    • Ritsen
    • Servies
    • Batterijen

  8. Elektronische communicatie en bewijs
  8.1 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van gegevens en berichten ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en 123kinderwinkel (dan wel door u ingeschakelde derden), is 123kinderwinkel niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld aan de zijde van 123kinderwinkel.
  8.2 De administratie van 123kinderwinkel geldt als volledig bewijs van het bestaan, de inhoud en de uitvoering van de overeenkomst met u in een eventuele gerechtelijke procedure, tot op tegenbewijs door de partij, die zich beroept op het feit dat het bewijs niet betrouwbaar is.

  9. Overmacht
  9.1 Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft 123kinderwinkel geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door u dit schriftelijk mee te delen en zulks zonder dat 123kinderwinkel gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.
  9.2 Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan 123kinderwinkel kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

  10. Diversen
  10.1 Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden of enige andere overeenkomst met 123kinderwinkel in strijd mochten zijn met enig toepasselijk rechtsvoorschrift, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door 123kinderwinkel vast te stellen nieuwe rechtens toelaatbare vergelijkbare bepaling.
  10.2 123kinderwinkel is bevoegd om bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik te maken van derden.

  11. Toepasselijk recht en bevoegde rechter
  11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. 
  11.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

  12. Lockdown
  Lockdown informatie (indien van toepassing) in Nederland; deze is geldig t/m 1 week nadat de lockdown periode in Nederland is verlopen:
  Service wijzigingen DPD Nederland i.v.m. de lockdown:
  *Particuliere zendingen: standaard twee afleverpogingen, pakketten worden niet meer naar een parcelshop gebracht bij `niet thuis`.
  Bent u bij beide afleverpogingen niet thuis dan gaat de zending naar ons retour.
  *Zakelijke zendingen: één afleverpoging. Na een mislukte afleverpoging gaan pakketten naar ons retour.
  Houdt de live tracking in de gaten. Deze wordt automatisch naar het door u ingevoerde e-mailadres en/of telefoonnummer verzonden. Zorg ervoor dat u de correcte gegevens heeft ingevoerd.
  Pakketten die door `afwezigheid melding` bij ons retour komen kunnen opnieuw worden verzonden. Kosten van opnieuw verzenden zijn voor de klant. Indien een pakket niet opnieuw hoeft te worden verzonden brengen wij de gemaakte verzendkosten in rekening en krijgt u die niet vergoed.

  www.123kinderwinkel.nl is een onderdeel van
  Bodo Wooden Toys
  Sprendlingenstraat 22,
  NL - 5061 KN Oisterwijk
  Tel: +31 (0)6 339 229 88

  K.v.K.: 18079894
  BTW: NL001477755B45

  (Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  123kinderwinkel 9.5 / 10 - 1814+ Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »